minden, ami

Stratégia

Ahhoz, hogy a vállalkozásod fejlődni, növekedni tudjon, fontos a tudatos tervezés és a nyitottság. Ha már vannak elképzeléseid, de szükséged lenne valakire, aki segít kitűzni konkrét célokat, és végig melletted van a megvalósítás során, keress minket bátran! A Te sikered a mi sikerünk is.

Üzleti tervezés

CÉLMEGHATÁROZÁS ÉS STRATÉGIAÉPÍTÉS A PROFITÁBILIS VÁLLALKOZÁSÉRT.

Ha már van egy jó ötleted, de még nem tudod, hogyan válthatod konverzióra, vagy a már meglévő vállakozásodnak lenne szüksége egy kis korrigálásra, iránymutatásra, mi végigvezetünk lépésről lépésre.

Üzleti tervezés

CÉLMEGHATÁROZÁS ÉS STRATÉGIAÉPÍTÉS A PROFITÁBILIS VÁLLALKOZÁSÉRT.

Ha már van egy jó ötleted, de még nem tudod, hogyan válthatod konverzióra, vagy a már meglévő vállakozásodnak lenne szüksége egy kis korrigálásra, iránymutatásra, mi végigvezetünk lépésről lépésre.

Marketingstratégia

A CÉL A TÖKÉLETES ELSŐ BENYOMÁS ÉS A VÁLLALKOZÁSOD FOLYAMATOS NÖVEKEDÉSE.

Az alapoktól indulunk a profitábilis, konverziófókuszú márkajelenlétig. Felmérjük a célcsoportod, elkészítjük az értékesítési stratégiát, meghatározzuk a lépéseket és végigvezetünk a márkaépítés minden lépésén. Megmutatjuk, hogyan tudod bevonzani a vásárlóidat (nem a követőket) és hogyan tudsz jövedelmező vállalkozást építeni. 

Hogyan épül fel a közös munka?

01

Konzultáció

Írj nekünk, és mi 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot. Átbeszéljük, pontosan mire lenne szükséged, miben és hogyan tudunk neked segíteni.

02

Stratégiaalkotás

A közösen egyeztetett célok alapján elkezdjük a tervezést. Meghatározzuk a legfontosabb célokat és az azokhoz szükséges lépéseket, és folyamatosan segítünk, hogy el tudd érni őket.

03

A mentorálás lezárása

Ha véget ér a mentorálási időszak, minden tudásanyagot, stratégiát, kreatív anyagot átadunk, hogy tovább növekedhess. Ha szükséged van rá, bármikor kereshetsz minket a továbbiakban is.

Gyakori kérdések

INDULÓ VÁLLALKOZÁS ESETÉN MIRE VAN SZÜKSÉGEM?

Ha még nem körvonalazódott benned a vállalkozásod célja, a növekedési és fejlődési stratégiád, szükséged lenne konkrét lépésekre és támogatásra, a 12 hónapos vállalkozástervezés csomagunkat ajánljuk. 

A vállalkozás első éve kritikus időszak, rengeteg váratlan kérdés, probléma merülhet fel, és jó, ha van melletted valaki, akihez bármikor fordulhatsz.

HA MÁR MŰKÖDIK A VÁLLALKOZÁSOM, DE NEM TUDOK FEJLŐDNI, AKKOR IS KERESHETLEK?

Természetesen 🙂 Egy vállalkozás hasonlít egy élő szervezethez: folyamatos odafigyelés, törődés és iránymutatás kell neki, hogy kiteljesedjen. Ha úgy érzed, hogy megrekedtél egy szinten, már nem tudsz hová fejlődni, vagy nem okoz örömet, amit csinálsz, kérd bátran a segítségünket!

HA LEJÁR A FIX IDŐTARTAM, UTÁNA IS KERESHETLEK?

Persze. A fix időintervallum nem jelenti azt, hogy utána nem kérhetsz konzultációt. Ezeket a csomagokat azért hoztuk létre, mert ahhoz, hogy a vállalkozásod stabil, erős legyen, időre és folyamatos összpontosításra van szükség – ehhez legalább 6 hónapra van szükség. Így tudjuk garantálni a sikered.

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓRA IS VAN LEHETŐSÉG?

Alapvetően az online konzultációt javasoljuk, az ügyfeleink jelentős többségénél bevált módszer. Természetesen, ha igényled, megoldható a személyes konzultáció is, Budapesten vagy Miskolcon (a járványügyi intézkedések figyelembevételével).